Mõni hommik on selline, et ei viitsi hommikusöögi jaoks seda pliiti käima panna. Või on hoopis kohutav heeringaisu. Või on tähtis isamaaline püha ning tuleb soov midagi eestilikku süüa. Igatahes on tegu minu viimase aja lemmikuga. Läheb kiirelt taldrikule ja sama kiirelt kõhtu. 
Kes soovib veelgi toekamat taldrikutäit, siis ühe või kaks keedumuna võib ka sinna sobitada. Heeringafilee olgu igale oma maitse järgi, kas õrnsoola, suitsu või mõni kolmas variant.


Valmimisaeg: 5min
Kogus: ühele

Heeringas hapukoorega

Üks lõik heeringafileed
20% või 30% hapukoort
Pool väikest mugulsibulat
Tilli ja/või rohelist sibulat

Lõika heeringafilee suupärasteks tükkideks. Lase üle hapukoorega. Lõika sibul peenikesteks tükkideks ja raputa hapukoorele. Kaunista maitserohelisega.
0 Responses

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...