Koorene spinat küüslauguga

Tegu pole just kõige isuäravatama roaga. See näeb välja nagu veider beebitoit või miski, mida inimesed ette kujutavad kui tuleb juttu veganitest ja tervislikust toidust. Siiski on tegu on hea kiire kõrvalroaga praele, eriti kui kasutada külmutatud hakitud spinatit (pildil).
Spinati endas on tohutult palju kasulikke vitamiine, ning seda peaks kindlasti rohkem sööma. Ja korralikult maitsestama, sest ise on see üsna maitsetu leheke.

Kogus: 1-2le
Valmimisaeg: 10-15 min
 
Koorene spinat

200 g  värsket või u  100g külmutatud spinatit
50g võid
100ml vahukoort
soola
pipart
1 küüslaugu küüs

Sulata või pannil ning lisa jupp haaval spinat. See tõmbab päris palju kokku, nii et ruumipuuduse pärast ei tasu muretseda. Kui kogu kogu on pannil ilusti kokku tõmmanud (läheb mõni minut aega), lisa vahukoor. Pidevalt segades hauta spinatit vähemalt viis minutit, kuni see veidi kokku hakkab tõmbama. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud küüslauk ja hauta veel alla minuti.
Serveeri kohe