Cobbi salat

Jälle üks selline korralik LCHF salat, mis näitab, et salat ei võrdu malts. Selle toitumise puhul on see lausa norm. Cobbi salatit on kõige parem teha juba eelnevalt küpsetatud/ette valmistatud toidust, st eelmise päeva ülejääkidest. Tervest kanast jääb ju nii palju üleliigset liha järele. Keedumune kipume ikka keetma korraga rohkem kui kaks. Peekoniga on nii ja naa, sest kes meist on enne kuulnud, et peekonit üle jääb ;)

Tuled töölt/koolist koju, rampväsinud. Võtad keedumunad, paar ülejäänud küpsetatud peekoniviilu ja eilse kanaliha. Ainus, mis jääb teha on lõigata avokaado, poolitada tomatid ja salatimix taldrikule visata. Kas võib enam kiiremaks minna?

Igatahes, Cobbi salat on minu lemmik, nii külmalt kui ka soojalt. Pealegi on see taldrikul nii-nii ilus!
 Ps! Tegelikult majoneesi/salatikastet ei pea panema. Aga kel on kodust isetehtut või tunneb, et ilma pole piisavalt rasvane... Miks ka mitte.

Valmimisaeg: u  20 min
Kogus: Ühele või kergeks eineks kahele

Cobbi salat

2 muna
4-5 õhukest peeniviilu
50g küpsetatud kanaliha
1 avokaado
peotäis kirsstomateid
jääsalatit või salati mixi
majoneesi või muud salatikastet
soola
pipart

Keeda munad. Prae peekon krõbedaks ja haki pisikesteks tükkideks. Lõika kanaliha suupärasteks tükkideks ning haki avokaado. Poolita kirsstomatid. Pese, kuivata ning rebesta salatilehed ning aseta need kõige alla taldrikule. Peale lao ülejäänud koostisosad ilusates ridades. Maitsesta soola ja pipraga. Pane salatile nii palju majoneesi, kui maitseb.