Kalatäidisega kurgiampsud on mul siit blogist juba korra läbi jooksnud (kurgiampsud lõhekreemiga). Tuunikala on nüüd sama asja veidi soodsam variant. Ideaalne neile, kes naudivad tuunikala maitset.
Tuunikala tuleks korralikult nõrutada, muidu võib see üsna vesine jääda. Samuti peaks korralikule maitsestamisele tähelepanu pöörama. Aga see on hea variant koos nende lõheampsudega kalaarmastajate peolauale ning miks mitte ka kiireks hommikusöögiks rasvakohvi kõrvale, kui munast on isu täis saanud.
Valmimisaeg: 10 min
Kurgiampsud tuunikalaga
Üks pikk kurk
100g nõrutatud tuunikalakonservi
3-4 sl majoneesi
soola
pipart
sidrunimahla
Lõika pikk kurk umbes 3-4 cm paksusteks viiludeks. Uurista sisemus ettevaatlikult. Sega eraldi kokku nõrutatud tuunikala ja majonees, maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Tõsta lusikaga tuunikalatäidis kurgitopsidesse. Kaunista endale meeldival moel, nt tilliga.