Värske tuunikala-avokaado salat

Veel üks hea kalaretsept jaanuarisse.
Nii, kes seda blogi kauem jälginud on, teab, et tuunikala mulle eriti ei maitse. Muidu tuunikalakonservid on odavad ning paljud LCHF järgijad söövad neid üsna tihti.
Siiski otsustasin tuunikalale uue võimaluse anda ning siin ongi tulemus. Maitseterikas, toitev ning ilusa välimusega salat, kus tuunikala ei domineeri.
Kindlasti võiks seda salatit suvel teha, kui kuuma ilmaga rasvaseid toite on keeruline süüa. Ja siis on ju kõik köögiviljad värskena saada.

Ampseri järgi on süsivesikuid
Tomatis 3,7g/100g kohta
Avokaados 3,8g/100g kohta
Paprikas 6,4g/100g kohta
Sibulas 6g/100g kohta
Kogus: ühele
Valmimisaeg: 10 min

Tuunikala-avokaado salat

1 avokaado
100g konservtuunikala
1 keskmine tomat
veerand paprikat
pool sibulat
peterselli
4 sl oliiviõli
soola
pipart

Koori avokaado ja lõika suupärasteks tükkideks. Tee sama paprika ja tomatiga. Haki sibul võimalikult peenikeseks. Nõruta tuunikalakonserv ja lisa salatile. Haki petersell ja puista üle salati. Nirista üle oliiviõliga. Maitsesta soola ja pipraga.