Hakklihapätsid paprikarõngas

Päris täidetud paprika see ei ole. Kui pikkpoiss on pikk hakklihahalg, siis väiksed poisid on need hakklihapätsid. Sellised mõnusad portsjonid, mõnele saab rohkem hakkliha panna, mõnele vähem. Ja ketšupi osa peab kindlasti olema, see annab maitsele palju juurde.
Kõrvale on ideaalne natuke värsket salatit või hoopiski külm kaste.

Kogus: 5-6 tk
Ettevalmistusaeg: 15 min
Valmimisaeg:40 min

Hakklihapätsid paprikas

2 paprikat
500 g hakkliha
1 muna
1 sibul
2 küüslauguküünt
6 tl ketšupit või purustatud tomateid (igale 1 tl)
50g juustu
soola
pipart
peterselli

Lõika paprika põiki kolmeks paksuks sektoriks. Puhasta seemnetest. Jäta põhjaosa ja ülejäänud väiksed osad alles, need saab peeneks hakkida ning hakklihamassi lisaga. Haki ka sibul, küüslauk ja petersell peeneks. Lisa hakklihale muna, maitsesta ja sega ühtlaseks massiks.
Aseta paprikaviilud õlitatud ahjupannile. Suru hakklihatainas paprikasse, vormi pealt siledaks või veidi ümaraks. Küpseta 180 juures 30 minutit. Seejärel määri peale ketšup ja puista üle riivjuustuga. Küpseta veel 5-10 minutit.