Praemunad kaneeliga

Tänane postitus pole retsept vaid õigupoolest idee. Olgem ausad, mõnikord me ei tule täiesti lihtsate lahenduste peale, keegi peab need meile silme alla panema. 
Niisiis munad kaneeliga, toit, mis maitseb paremini, kui keegi kahtlustada võiks. Munad on ju iseenenesest magedad, enne kui neile sool-pipar peale läheb.
Täiega hea idee, kuid tavaliselt praemunad on ära tüüdanud ning hommikul on kerge magusaisu. Ei tasu karta köögis uute asjadega proovimist!

Praemunad kaneeliga käibki tegelikult lihtsalt nii, et sulatad pannil või, lööd muna peale ja raputad kaneeliga üle. Siis keerad ümber. Need nüüd peavad täiesti läbi küpsema, poolvedelana ei ole nad nii head. Kõrvale ükskõik mida, kas ainult rasvakohv või näiteks smetana hapukoorega.