Paprikane kanakints

Kaunist esimest maid! Selle puhul üks mõnus värviküllane praad.
Hea retsept neile, kes endiselt otsivad erinevaid võimalusi oma kana maitsestada. Kõige parem on see kana ikka siis, kui tal on lastud paprikakatte all mõned tunnid olla. Võib ka hommikul ära maitsestada ja päeval lasta maitsetel tõmmata, et siis õhtul oleks hea kohe ahju visata.
Leemest saab muidugi jälle hea paprikamaitselise vahukoorekastme.


Kogus: kahele
Ettevalmistusaeg: 5 minutit
Valmimisaeg: 20 min

Paprikane kanakints

2 kanakintsu
soola
jahvatatud paprikat

Hõõru kanakints paprika ja soolaga kokku. Paprika koha pealt ei tasu koonerdada, ikka omajagu. Selle võib jätta paariks tunniks maitsestuma, aga võib ka kohe ahju panna. Aseta võitatud ahjuvormi, kalla natuke vett alla ja küpseta ahjus 180C juures u 40-45 minutit vahepeal leemega kastes. Paar korda võib ka ümber keerata, siis pruunistunub alumine osa ka.