Ahjuomlett šampinjonidega

Hea vaheldus tavalisele omletile. Lisaks on ahjuomlett ideaalne, kui on vaja teha sooja hommikusööki grupile inimestele. Tasukski arvestada 2 muna inimese kohta. Eelistada võiks madalat vormi, kuna siis küpseb kindlamini läbi.
Võrreldes panniomletiga on ahjuomlett õhulisem ja pehmem.


Kogus: ühele
Ettevalmistusaeg: 5-7 min
Valmimisaeg: 25-30 min

Ahjuomlett šampinjonidega

2 muna
3 šampinjoni
1 sibul
50g juustu
2 sl vahukoort
1 küüslauguküüs
võid
soola, pipart

Haki sibul ja küüslauk, kuumuta neid võis sees. Lõika  šampinjonid väiksemateks tükkideks, kas viiludeks või kuubikuteks. Lisa pannile, prae 2-3 minutit.
Klopi kausis munad vahukoorega. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannil praetud šampinjonid, sibul ja küüslauk. Sega sisse ka osa riivjuustust.
Kalla segu võitatud vormi ning raputa peale ülejäänud juust. Küpseta 180C juures 25-30 min