Lihtsate, klassikaliste maitsetega roog.
Ampseri järgi on süsivesikuid
lillkapsas 4,1g/100g kohta
sibulas 6g/100g kohta
Kogus: 3-4 inimesele.
Ettevalmistusaeg: 30 min
Valmimisaeg: 20 min
Hakkliha-lillkapsa vormiroog
1 lillkapsapea
300g hakkliha
1 sibul
u 50 g võid
100 g juustu
soola, pipart
Purusta lillkapsas õisikuteks ja keeda neid u 15-20 minutit. Haki sibul peeneks, prae koos hakklihaga. Maitsesta soola ja pipraga.
Purusta lillkapsas pudruks. Lisa või, sega ühtlaseks ja maitsesta soola- pipraga.
Määri ahjuvorm või või õliga. Alumiseks kihiks lao hakkliha (nõruta, kui vaja), suru kinni. Peale pane lillkapsapuder. Puista üle juustuga ja pane 200C juurde 20 minutiks.