Viie minuti juustukaste

Imelihtne kaste käepärastest vahenditest. Ehk siis mul ei olnud külmkapis mitte midagi muud, millest kastet teha. Lisaks valmib see väga kiirelt.
Toorjuustu aitab vahukoore paksenemisele märgatavalt kaasa. Eriti hästi sobivad siia igasugused maitselised toorjuustud, nt pildil olev on tehtud murulaugu maitselise toorjuustuga.
Sobib ideaalselt erinevate liharoogade ja lillkapsa kõrvale. Ka külmana on see päris hea


Kogus: ühele
Valmimisaeg: 5 minutit

Juustukaste

100ml vahukoort
50 g riivjuustu
1 sl toorjuustu
noaotsatäis võid

Sulata või pannil, lisa vahukoor, juust ja toorjuust. Lase kastmel pidevalt segades keema tõusta. Lase keeda umbes 2-3 minutit, kuni kaste pakseneb ja omandab õrnalt kollaka tooni.