Imehea võimalus, kuidas varajast kapsast täiel määral kasutada. Peekon eraldab piisavalt rasva ja kapsa kerge praadimine searasva-või segus annab maitsele palju juurde. Hautis ise jääb pigem krõmps, aga mulle just nii sobib. Ülimalt hea vaheldus tavalisele kapsahautisele.
Kogus: kahele
Ettevalmistusaeg: 5-8 min
Valmimisaeg: 15 min
Kapsahautis peekoni ja koorega
150 g suitsutatud peekonit või seapõske
Pool kapsapead
1 dl vahukoort
soola ja musta pipart
Võid
Haki kapsas ja peekon. Prae peekonit paar minutit võis ja lisa kapsas. Sega kõik hästi läbi ja umbes viie minuti pärast võib lisada vahukoore. Nüüd on aeg ka maitsestada. Hauta 5-7 minutit, kuni koor pole enam vedel.
Kogus: kahele
Ettevalmistusaeg: 5-8 min
Valmimisaeg: 15 min
Kapsahautis peekoni ja koorega
150 g suitsutatud peekonit või seapõske
Pool kapsapead
1 dl vahukoort
soola ja musta pipart
Võid
Haki kapsas ja peekon. Prae peekonit paar minutit võis ja lisa kapsas. Sega kõik hästi läbi ja umbes viie minuti pärast võib lisada vahukoore. Nüüd on aeg ka maitsestada. Hauta 5-7 minutit, kuni koor pole enam vedel.