Hakklihakotletid kapsaga

Selline lihtne ja hea säästuroog. Igasugu köögiviljakotletid on alati hea soodne variant. Vanasti armastasin hullult hakkliha- peedi kotlette, aga nüüd... kapsas, ikka kapsas.
Kuna liha kõrval on köögivili juba olemas, on  vaja teha veel vaid meelepärane kaste. Kotletid peavad olema võimalikult õhukesed ja tainas võimalikult tihke, et need pannil ära ei laguneks. Seni on mul ikka kokku jäänud- tekib küsimus, miks igas tavalises retseptis jahu või manna sees on, kui saab ka niisama hakkama



Kogus: 15-20 tk
Ettevalmistusaeg: 25 min

Hakklihakotletid kapsaga

300g kapsast
300g hakkliha
50 g võid
soola ja pipart

Riivi kapsas võimalikult peenikeseks. Prae madalal kuumusel võis, võid lisada ka vett ja veel võid, kui hakkab liiga pruuniks kiskuma. Hauta ja sega, kuni kapsas on pehmem. Võib ka keeta, aga praadides imab mõnusalt võid sisse ja kapsal tuleb teine mekk juurde.
Sega jahtunud kapsas hakklihaga hästi läbi parajaks tainaks. Soovitatavalt lajata lihamass vahepeal vastu kausipõhja, et paremini kokku hakkaks. Maitsesta.
Vormi märgade kätega õhukesed kotletid ja prae pannil mõõdukal kuumusel võis või searasvas.