Miski mis on pööranud oavihkajad oaarmastajateks :) Muidugi Türgi ja tavalisel kauna seest tuleval jubinal on vahe sees ja mina eelistan maitse poolest kindlasti esimest. Olen katähele pannud, et oad jäävad krõbedamad, kui neid tervetena ei prae, vaid juppideks lõigatuna.
Ma olen alati külmutatud ube kasutanud, aga värskelt otse põllult võttes peab need rohelised aedoad läbi keetma, kasvõi see sama 5 minutit. Toorena olevat väheke mürgised.

Ampseri järgi on süsivesikuid Türgi ubades 6,6g/100g kohta

Ettevalmistusaeg: 5 min +sügavkülmast sulamiseks võetud aeg
Valmimisaeg 15-20 min
Kogus:2le sööjale

Aedoad või ja küüslauguga

200g aedube
2 küüslauguküünt
u 30-40 g võid
soola, pipart

Haki küüslauk peeneks. Sulata pannil või ja lisa küüslauk, kastes maitsel võisse imenduda. Sega oad pannile pannes võiga täiesti läbi ja prae kuldseks.

Sildid: , , edit post
0 Responses

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...