Võileivakate lõhekonservist

Ja et see leib oleks siis ikka oopsie või mõni neist udupeenetest jahudest tehtud, eks ole :)

Kunagi ammu ostsin ma allahindlusega lõhekonservi ja pärast oli täielik häda- mida sellest süüa teha? Paljana see ei maitsenud mulle, aga kuidagi pidi selle ära kasutama. Netis oli lõhekonservi kohta väga vähe retsepte, välja arvatud SEE ning see oli üllatavalt hea. Ja toitev.


Kogus: u 6-8 tk
Ettevalmistusaeg: 10 min
Küpsemisaeg: 4-5 min

Vaja läheb

8 oopsiet (umbes)
1 lõhekonserv
1 tl sidrunimahla
3-4 sl majoneesi
1,5 dl riivjuustu
soola


Nõruta konserv ja kalla kuskile kaussi. Sega sidrunimahla, soola, majoneesi ja osa riivitud juustuga. Määri segu oopsie peale. Peale võid raputada veel riivjuustu. Laota pannile ja küpseta ahju ülaosas 4-5 min või kuni juust sulab. Enne sööma asumist lase paar minutit jahtuda.