Küüslaugune lillkapsariis paprika ja juustuga


Iga inimene, kes on LCHF veidi pikemalt tegelenud, avastab üsna pea, kui imeline köögivili on lillkapsas. Alustades tavalisest lillkapsapudrust lõpetades lillkapsa tortilladega. Täna proovisin ma järgi aga oma esimese tudengipõlve lemmiku- paprikariis küüslaugu ja juustuga. Ja maitse oli lillkapsaga täpselt sama!
Kõrval oli seekord munasegus praetud kalafilee ja Göransi Bernaise kaste (leidsin Tartust Selverist)

Ampseri järgi on süsivesikuid
* lillkapsas 4,1g/100g kohta
* paprikas 6,4g/100g kohta


Ettevalmistusaeg: 10 min
Valmimisaeg: 10 min
Kogus: ühele

Lillakapsariis paprikaga

4 keskmist lillkapsaõisikut
veerand paprikat
1 küüs küüslauku
veidi riivjuustu
soola
võid praadimiseks

Riivi lillkapsas peeneks. Haki küüslauk ja paprika. Kuumuta pannil või, prae kiirelt  küüslauk. Lisa juurde paprika ja riivitud lillkapas. Võiga ei tasu koonerdada. Prae neid kõiki pidevalt segades paar minutit, siis raputa peale juust ja sega, kuni see on sulanud.
Söö meelepärase liha kõrvale.