Kõrval oli seekord munasegus praetud kalafilee ja Göransi Bernaise kaste (leidsin Tartust Selverist)
Ampseri järgi on süsivesikuid
* lillkapsas 4,1g/100g kohta
* paprikas 6,4g/100g kohta
Ettevalmistusaeg: 10 min
Valmimisaeg: 10 min
Kogus: ühele
Lillakapsariis paprikaga
4 keskmist lillkapsaõisikut
veerand paprikat
1 küüs küüslauku
veidi riivjuustu
soola
võid praadimiseks
Riivi lillkapsas peeneks. Haki küüslauk ja paprika. Kuumuta pannil või, prae kiirelt küüslauk. Lisa juurde paprika ja riivitud lillkapas. Võiga ei tasu koonerdada. Prae neid kõiki pidevalt segades paar minutit, siis raputa peale juust ja sega, kuni see on sulanud.
Söö meelepärase liha kõrvale.