Juustupannkoogid

Üks hea vaheldus tavalisele munasöömisele hommikuti. Soovitan kasutada kõvemat sorti juustu. Eelnevalt riivutud juustud on üsna pehmed ja neid on raske keerata. Minu meelest peale sobib imehästi tomat veidikese soola ja pipraga, aga ükskõik mida värsket saab siia panna. Veidi jahtunult saab neid just võileivana kasutada, kuid soojana on ideaalne lisand viilutatud avokaado kõrvale.


Kogus: 8tk
Valmimiaeg: 15-20 min

Juustupannkoogid

1 muna
150 g juustu
*pitsamaitseainet või mingeid ürte.

Riivi juust ja sega munaga ühtlaseks tainaks. Tõsta pannile lusikaga väikesed kuhjakesed ja aja laiali. Pannkoogid peavad olema parajalt paksud, et päris pannipõhja ei näeks, aga samas piisavalt õhukesed. Suuri on ka raske keerata.
Küpseta ühelt poolt kuldpruuniks (jälgi, et ei kõrbeks!) ja keera ettevaatlikult ringi. Ma kasutan lisaks pannilabidale ka kahvlit abiks. Prae teiselt poolt ja pane taldrikule jahtuma.
Lase u 5-10 min seista, et kõvemaks läheks, ning pane peale midagi meelepärast (näiteks tomat).