Coleslaw ehk kapsasalat majoneesiga

Minu jaoks on tegu väga tiheda külalisega köögis. Kapsas on ju igati tervislik variant ja majonees oma rasvasuse tõttu aitab kauem kõhtu täis hoida. Tegu on ka väga lihtsa ja kiire salatiga, mida võib paariks päevaks ette teha ja siis hiljem liha kõrvale kuhjata (mitte pool taldrikutäit muidugi). Suuremas koguses sobib ka iseseisva toiduna.
Minu isiklik eelistus on köömnetega, kuna need annavad nii hea maitse ja iseloomu salatile.  Soola-pipart see iseenesest ei vaja, aga maitsemeeled (ja kindlasti ka majoneesid) on erinevad, seega- kui tundub, et vajab soola, siis raputa aga.
Kogused on umbes, kapsast on suht keeruline kaaluda :)

Ampseri järgi on kapsas süsivesikuid 5,4g/100g kohta


Valmimisaeg: 10 min
Kogus:ühele

Vaja läheb:

u 120 g kapsast
2 sl majoneesi
1 tl köömneid

Riivi kapsas. Mõnele meeldib hästi peeneks riivituna, mõni tahab suuremaid krõmpsuvaid tükke. Sega majoneesi ja köömnetega. Vajadusel maitsesta soola-pipraga.