Ahjuomlett singi ja juustuga

Munatoidud võivad LCHF järgides üsna üle visata. Ma arvan, et igaüks otsib uusi võimalusi kuidas mune hommikuks teha.
Omlett ei kuulu minu lemmikroogade hulka, aga ma andsin sellele uue võimaluse ja panin ahju. Minu jaoks maitseb see ajus tehtuna palju paremini kui pannill. Ahjus läheb kauem aega, aga kui on vaja teha mitmele inimesele, siis see on palju parem variant (retsept tuleb siis korrutada)
Üsna hea ja kohev tuli. Ilus päikeselise hommiku algus.

Kogus: 2le
Ettevalmistusaeg: 10 min
Küpsemisaeg: 25- 30 min



Ahjuomlett

5 muna
100g sinki
Pool sibulat
120 g juustu
2 sl vahukoort
Soola, pipart või muud maitseaineid


Prae või sees hakitud sibul ja sink. Klopi kausis munad vahukoorega vahtu ja lisa sellele sibul ja sink. Sega hulka osa juustust ja maitsesta. Kalla segu võitatud  vormi ja raputa peale ülejäänud juust.
Küpseta 180C° juures u 20- 30 minutit, oleneb kui kõrget vormi kasutatakse.