Kurgiampsud lõhekreemiga

Kõigepealt, vabandused veidi häguse pildi pärast :) See on ainus kord, kui mul on olnud meeles need mõnusad ampsud üles pildistada ja siis oli ka valgus väga kehv. 
Niisiis, tegu on hea peolauasnäkiga kalasõpradele või siis mitte-muna hommikusöök. Kurk ja lõhe sobivad ideaalselt. Lõhekreemi tegemine võib võtta veidi aega ja kannatust, olenevalt sellest kui head saumiksrit kasutatakse. 
Kurgikorvikeste uuristamisega ei tasu samuti kiirustada-  need võivad kergesti katki minna. Seega soovin ampsude valmistamisel kannatust ja  head isu söömisel!

Kogus: 8-10 tk
Valmimisaeg: 15-25 min

Kurgiampsud lõhekreemiga

1 pikk kurk või 3-4 väiksemat
50g suitsutatud või soolatud lõhefileed
100g toorjuustu
3 kirsitomatit

Lõika kurk 3 cm paksusteks sektoriteks. Uurista väga ettevaatlikult osa sisu välja, nii et neist tekiksid väikesed kausikesed. Kuna osa kurke võib katki minna, siis peaks kurki igaks juhuks varuks olema.
Lõika lõhefilee mitmeks tükiks. Purusta saumiksriga või mõne muu köögikombaini osaga toorjuust ja lõhefilee koos kreemiks.
Kui kreem on korralikult valmis, pritsi see ilusti kurgikorvidesse. Kaunista kirsitomati veeranditega.