Sinepikana

Sinep ja sealiha on minu jaoks perfektne kombo seaprae jaoks. Kana ja sinep on aga nii ja naa. Mina, kes olen harjunud alati kasutama Põltsamaa kanget, proovisin sinepikana mitu tiiru, enne kui jõudisin Inglise sinepi juurde. See on piisavat mahe, kuid samas maitsekas ja ei ole nii magus nagu näiteks Meira. Toorjuust annab juurde nii massi kui ka mahedust. Seega ei ole nii, et esimese apsuga tunned kõrvetavat sinepimaitset. Maitse on olemas, aga tagasihoidlikuna. Ning muidugi juust, mis teeb iga roa mitu korda paremaks.
Kõrvale sobib värske salat.


Kogus: kahele
Ettevalmistusaeg: 10 min
Valmmimisaeg: 25 min?

2 kanafileed
4-5 sl inglise sinepit
1 sl kuhjaga toorjuustu
peotäis riivjuustu
sool
pipart

Sega kokku sinep, toorjuust, pipar, lisa tsipake soola. Määri kanad sinepiseguga üleni kokku ja aseta võitatud ahjuvormi. Raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200C juures 25 minutit.