Chilliga täidetud avokaado

Oled valmis teinud potitäie chillit, kuid isu on sellest juba nii täis? Minu absoluutselt lemmikviis avokaadosid süüa on kasutada chillit kui täidist ja siis ohtralt juustu peale. Need kaks sobivad ideaalselt, chilli on tugevamaitseline, avokaado aga kreemjas ning tasakaalustav. Avokaadoga on roale juurde antud ka lisarasvasus ning on kokkuvõtteks üks väga toitev roog. Ideaalne ka neile, kes on hommikusest munasöömisest tüdinud ning otsivad vaheldust. Selle puhul on üks hea asi veel: kellele küpsetatud avokaado muidu ei maitse (nagu mulle), siis sellel ei ole tavalist ahjuavokaado maitset. See on parem!
Üks avokaado igasse päeva.

Ettevalmistusaeg:  paar minutit
Valmimisaeg: 10 minutit
Kogus: ühele

Chilliga täidetud avokaado

1 avokaado
2-4 sl chillit
riivitud juustu
poole sidruni mahl
soola, pipart

Kõigepealt poolita avokaado ning võta välja kivi. Tõmba kahvliga viljalihasse väikesed triibud, maitsesta avokaado sidrunimahlaga ning veidikese soola-pipraga. Mahuta peale chilli. Puista üle juustuga, ning küpseta ahjuvormis 200C juures u 10 minutit. Söö soojalt.