Kirju kapsasalat

Võiks öelda, et tegu on "cole slaw-ga edasijõudnutele". Nali naljaks, aga tõsi on see, et kirju kapsasalat on päris mõnus vaheldus prae kõrvale võtmiseks. Idee sain ühest kihiti laotud salatist, aga ma ei ole kunagi eriti kihiliste salatite fänn olnud, minu meelest peaks kõik ikka ilusti läbi segatud ja söömisvalmis olema.
Sobib nii värske salatina kui ka majoneesiga läbisegatuna. 
Krõmps- krõmps :)

Ampseri järgi on süsivesikuid
lillkapsas 4,1g/100g kohta
peakapsas 5,4g/100g kohta
porrus 4,5g/100g kohta
sibulas 6g/100g kohta
paprikas 6,4g/100g kohta


Kogus: 3-4 inimesele
Valmimisaeg: 15-20 min 

Kirju kapsasalat

3-4 lillkapsaõisikut
veerand pisikest kapsapead
5 cm jupp porrut
1 punane sibul
pool punast paprikat
150g juustu
majoneesi
soola-pipart

Salatit võib valmistada ka kihiti klaaskaussi, kui seda oleks vaja ka lauale veidi kaunistuseks panna. Muul juhul aga riivi lillkapsas ja tavaline kapsas, haki porru ja punane sibul peenikeseks, lõika paprika kuubikuteks ja riivi juust. Sega kõik hoolikalt läbi, lisa maitseained ja majonees.

Pärast majoneesiga läbisegamist