Kogus: 2-3le
Ettevalmistusaeg: 15 min
Valmimisaeg: 20-30 min
Kapsahautis liha ja köömnetega
200g veidi pekisemat vabal valikul lihatükki
1 sibul
300g kapsast
võid
soola
pipart
köömneid
Lõika liha pisikesteks tükkides. Haki sibul ja prae see koos lihaga ilusti pruuniks (umbes 7-10 minutit), maitsesta soola ja pipraga. Selle aja jooksul haki kapsas.
Kalla liha üle kuuma veega, nii et see peaaegu seda kataks. Lisa kapsas, raputa peale ohtralt köömneid.
Lase kaane all podiseda 20-30minutit, kuni vesi on ära aurustunud. Vahepeal ära sega! Lihtsalt kontrolli veetaset.
Kui valmis, sega liha ja kapsas segamini, lisa sulavõi ja sega veel.Vajadusel maitsesta veel soolaga.