Imelihtne kaste käepärastest vahenditest. Ehk siis mul ei olnud külmkapis mitte midagi muud, millest kastet teha. Lisaks valmib see väga kiirelt.
Toorjuustu aitab vahukoore paksenemisele märgatavalt kaasa. Eriti hästi sobivad siia igasugused maitselised toorjuustud, nt pildil olev on tehtud murulaugu maitselise toorjuustuga.
Sobib ideaalselt erinevate liharoogade ja lillkapsa kõrvale. Ka külmana on see päris hea
Kogus: ühele
Valmimisaeg: 5 minutit
Juustukaste
100ml vahukoort
50 g riivjuustu
1 sl toorjuustu
noaotsatäis võid
Sulata või pannil, lisa vahukoor, juust ja toorjuust. Lase kastmel pidevalt segades keema tõusta. Lase keeda umbes 2-3 minutit, kuni kaste pakseneb ja omandab õrnalt kollaka tooni.
Toorjuustu aitab vahukoore paksenemisele märgatavalt kaasa. Eriti hästi sobivad siia igasugused maitselised toorjuustud, nt pildil olev on tehtud murulaugu maitselise toorjuustuga.
Sobib ideaalselt erinevate liharoogade ja lillkapsa kõrvale. Ka külmana on see päris hea
Kogus: ühele
Valmimisaeg: 5 minutit
Juustukaste
100ml vahukoort
50 g riivjuustu
1 sl toorjuustu
noaotsatäis võid
Sulata või pannil, lisa vahukoor, juust ja toorjuust. Lase kastmel pidevalt segades keema tõusta. Lase keeda umbes 2-3 minutit, kuni kaste pakseneb ja omandab õrnalt kollaka tooni.