Juustune pitsa pannil

Mul oli vaja üks kiire lõuna kokku keerata ja mõtlesin, et katsetan panni peal pitsa tegemist. Minu meelest tuli sama hea kui ahjus, aga valmistamine on kergem ja kiirem. Ainult peale ei saa eriti raskeid asju panna ja peab vorsti vms piirduma.  Kindel lemmik juustusõpradel.
Kõige kindlamini tuleb välja väikese läbimõõduga panni.  Enne söömist peab natukene aega jahtuma. Kui ei jaksa kannatada, sisi tuleb lihtsalt noa ja kahvliga kallale minna.


Kogus: Ühele
Valmimisaeg: 10 minutit


Juustupitsa pannil

5-7 suurt viilu juustu
4 viilu suitsuvorsti
viil paprikat
1-2 sl ketšupit
pitsamaitseainet


Aja pann pliidil kuumaks ja mahuta juustuviilakad pannile, nii et kõik oleks ühtlaselt kaetud. Vajadusel rebi väiksemaks. Määri kokku ketšupiga, puista peale pitsamaitseaine. Lisa paprika, tükeldatud vorst ja ka peale veidi juustu.
Prae seni, kuni põhi tundub olevat piisavalt kuldne ja kõva (võtab vaid paar minutit). Tõsta pann tulelt ja lase 3-5 minutit seista. Selle ajaga juust tahkub ja pitsa saab ilusti pannilabida abiga taldrikule lohistada. Mõne aja pärast saab täitsa edukalt ka käest süüa.