Porru annab asjale väga hea maitse ja lisaks saab vormist kala kõrvale koorese kastme. Väga mõnus kalavorm igal juhul.
Kõrvale tegin aasiapäraseid köögivilju võis.
Ampseri järgi on süsivesikuid:
* tomatis 3,7g/100g kohta
* porrus 4,5g/100g kohta
Kogus: 3le
Ettevalmistusaeg: 15 min
Küpsemisaeg: 35-45 minutit
Kalavorm
8-10 kalafilee tükki
1 väiksem porru
1 tomat
150 ml vahukoort
50g hapukoort
100g juustu
soola
sidrunipipart
Maitsesta kalafilee soola ja sidrunipipraga ja laota võitatud vormi. Puista peale ja vahele ja igale poole porrut. Kalla üle vahukoore- hapukoore seguga ja laota peale tomativiilud. Puista üle ohtra juustuga ja kõpseta 180C juures 35-45 minutit olenevalt kala suurusest.