Mehhikopärane kanavorm

Suvi on minu jaoks alanud!
Olen blogist pikemalt eemal olnud. Tegelesin oma lõputööga ja tööl oli ka kiire aeg. Uusi toite ei jõudnud üldse teha. Aga nüüd on vabadus ja aega on nii palju käes! 🌞

Pärast selle vormiroa valmistamist on paar päeva hooleta. Selline hea maitsevaheldus. Kes armastab vürtsikamaid elamusi, siis tšilli sobib siia ka lisaks. Seda saab teha ka perele, kes ise LCHF toitumise peal ei ole. Teisi lisandeid on juba kergem teha
Millega süüa? Näiteks juustutakodega, pannkoogitäidisena, suvikõrvitsanuudlitega või lillkapsariisiga. Hommikusöögiks omleti - või avokaadotäidisena. Võimalusi on palju.

3-4 le
Ettevalmistusaeg: 30 min
Valmimisaeg: 25 min

Mehhikopärane Faijta kanavorm

2 kanafileed
1 punane paprika
1 kollane paprika
1sibul
3 küüslauguküünt
100 g purustatud tomateid
100 g toorjuustu
150 g riivjuustu
0,5l puljongit
Faijta maitseainesegu
soola 


Maitsesta kanafilee soola ja maitseaineseguga heldelt. Pruunista pannilt mõlemalt poolt, lisa puljong, jämedalt hakitud küüslauk ja hauta kaane all u 20 minutit. Tõsta pehmeks muutunud kana lõikelauale ning lisa pannile ribastatud paprikad ja viilutatud sibul. Prae neid u 5-7 minutit.
Samal ajal rebesta kanaliha piki lihakiude ning tõsta kaussi. Kaussi lisa ka valminud paprika ja sibul ning sega purustatud tomatite ja toorjuustuga. Sega hästi läbi. Faijta maitseainesegu võib siinkohal veel panna.
Tõsta segu vormi ning puista üle riivjuustuga. Küptseta 180 C juures 25 minutit.