Kerge tuunikalamuffin

Veel üks kalaretsept pidades meeles just tuunikalaarmastajaid. Tegu on hästi lihtsa retseptiga ning sobib ka hommikusöögiks, kui munadest on isu täis saanud.  Kui soovid soojana, siis õhtul teed segu valmis ja ahju. Veel võivad olla ka lihtsalt külmkapis, kui näljasena töölt koju jõuad ning enne toiduvalmistamist midagi ampsata tahaks. Ka on need hea peale trenni ampsud. Säilivad külmkapis kaane all vähemalt kolm päeva. Nii et rakendust kui palju.
See sats, millest pilti õnnestus teha, läks muidugi pealt veits kõrbema. Aga tulemus on mahlane, pehme ja maitsev.
PS! Kuna hetkel on suurepärane kevadine aeg, siis peterselli võib vabalt asendada karulaugu või naadiga!

Ettevalmistusaeg: 15 minutit
Valmimisaeg: 20 min

Tuunikalamuffinid

1 tuunikalakonserv
pool väikest sibulat
2 muna
100g riivjuustu
peterselli

Nõruta tuunikalakonserv hoolikalt. Haki sibul ja petersell. Ühes kausis sega tihkeks massiks tuunikala, sibul, muna ja riivjuust. Lisa hakitud petersell. Tõsta pätsid õlitatud muffinivormidesse,raputa veel kord üle juustuga ja küpseta 180C juures u 20- 25 minutit