Päevamenüü: 20. aprill

Isegi kiiretel aegadel peaks võtma kümme minutit, istuma maha ja sööma oma hommikusöögi rahulikult ära Hiljaks jäämise mure on juba teine, sinna pole mõtet moraali hakata lugema- seda juhtub ka parimatel. Aga kui vähegi võimalik, siis korralik hommikusöök, ükskõik kas see on ka kaks tundi pärast ärkamist (nagu mul vahel), on hea alustus päevale. Vähem näksimist, rohkem energiat, parem tuju.

Seega minu hommik algas, nagu ikka, kell 7 tassi rohelise teega.
Umbes 8.30-9.00 vahel sõin ma ka korraliku taldikutäie. Siin on keedumuna majoneesiga, peekon, avokaado, kaks kirsstomatit magustoiduks ja tass vahukoorekohvi kaneeliga.

Püsis õhtuni ilusti kõht täis, vahepeal ei isutanud ja käsi mingi süsivesikurikka ampsu järgi ei tõusnud. Umbes kell 16.00-17.00 vahel sain ma õhtusöögi valmis. Tükk Kalevipoja ahjupraadi (hea klassikaline), sellest tekkinud leemekaste vahukoorega ja  võis praetud rohelised oad.