Kuldse kattega seafilee

Tegu on sellise roaga, mida paljud pubid ja söögikohad pakuvad erinevate nimede all ja veidi teismoodi kattega. "Siga teki all" on tavaliselt seentega, "Kuldpõrsas" ei sisalda aga paprikat, jne.
Nendest kõigist on minu lemmikkate aga just võis kuldseks praetud sibulad, paprika, majonees ja ohtralt juustu. Praad võib võtta tavapärasest kauem aega ja tegemist, kuid rahulolu on garanteeritud.
Liha võib teha kiirmarinaadis ka vabalt oma retseptide ja maitse-eelistuste järgi, mina lihtsalt olen harjunud soola-pipra-sinepi seguga.

Ampseri järgi on süsivesikuid
paprikas 6,4 /100g kohta
sibulas  6/100g kohta
Kogus: 4-6le
Ettevalmistusaeg: 25 min+kiirmarinaad
Valmimisaeg: 25 min

Sealiha sibula, paprika ja juustuga

u 1 kg seakarbonaadi
3 sibulat
1 paprika
u 1 dl majoneesi
150 g juustu
sinepit
soola ja pipart
võid

Kõigepealt viiluta karbonaad u 1 cm paksusteks tükkideks. Määri kokku sinepi, soola ja pipraga, lase 1-2 h kiirmarinaadis olla.
Prae veidi igat lihatükki mõlemalt poolt, et lihamahlad kinnistuksid. Ei pea olema krõbepruun, piisab umbes 1 minut üks pool. Seejärel laota lihatükid ahjuplaadile oma korda ootama.
Lõika sibulast rõngad, prae võis hoolikalt kuldseks (u 5-7 min)Seejärel tõsta igale lihalõigule sibulat, laota ühtlaselt. Ka paprika võid minutiks läbi kuumutada, enne kui sibula peale laod. Seejärel määri peale ettevaatlikult majonees. Kuhja peale riivjuust ning pane ahju 200 C juurde 20-25 minutiks