Veidi paksem šampinjonikaste

Ma usun, et me kõik oleme juba nüüdseks üritanud leida moodust, kuidas ilma jahuta paksemat kastet saada. Vahukoorega tehtud kastmed kipuvad tõesti olema veidi vedelamapoolsed, kuid ma sain enda valdusesse ühe hea nipi. Ja kuidas ma siis seda jagamata jätan :)
Tegu on siis klassikalise šampinjonikastmega, ilma mingite maitselisanditeta, v.a sool ja pipar. Muidugi saab sellist lihtsalt asja igate pidi tuunida, kuid selle jätame mõneks teiseks korraks.


Valmib: 5 minutiga
Kogus: ühele

Šampinjonikaste

3-4 šampinjoni
u 50g vahukoort
2 tl toorjuustu
soola, pipart.
võid

Viiluta šampinjonid. Prae neid võis, kuni nad on enam-vähem kuldsed. Kalla peale vahukoor. Seda peab olema nii palju, et katab šampinjonid ära, kuid päris nagu supis ka ujuda ei tohiks. Sega kiiresti hulka toorjuust ja maitsesta. Kuumuta 1-2 minutit ja vala siis põhitoidu peale.