Miski mis on pööranud oavihkajad oaarmastajateks :) Muidugi Türgi ja
tavalisel kauna seest tuleval jubinal on vahe sees ja mina eelistan
maitse poolest kindlasti esimest. Olen katähele
pannud, et oad jäävad krõbedamad, kui neid tervetena ei prae, vaid
juppideks lõigatuna.
Ma olen alati külmutatud ube kasutanud, aga värskelt otse põllult võttes peab need rohelised aedoad läbi keetma, kasvõi see sama 5 minutit. Toorena olevat väheke mürgised.
Ampseri järgi on süsivesikuid Türgi ubades 6,6g/100g kohta
Ettevalmistusaeg: 5 min +sügavkülmast sulamiseks võetud aeg
Valmimisaeg 15-20 min
Kogus:2le sööjale
Aedoad või ja küüslauguga
200g aedube
2 küüslauguküünt
u 30-40 g võid
soola, pipart
Haki küüslauk peeneks. Sulata pannil või ja lisa küüslauk, kastes maitsel võisse imenduda. Sega oad pannile pannes võiga täiesti läbi ja prae kuldseks.
Ma olen alati külmutatud ube kasutanud, aga värskelt otse põllult võttes peab need rohelised aedoad läbi keetma, kasvõi see sama 5 minutit. Toorena olevat väheke mürgised.
Ampseri järgi on süsivesikuid Türgi ubades 6,6g/100g kohta
Ettevalmistusaeg: 5 min +sügavkülmast sulamiseks võetud aeg
Valmimisaeg 15-20 min
Kogus:2le sööjale
Aedoad või ja küüslauguga
200g aedube
2 küüslauguküünt
u 30-40 g võid
soola, pipart
Haki küüslauk peeneks. Sulata pannil või ja lisa küüslauk, kastes maitsel võisse imenduda. Sega oad pannile pannes võiga täiesti läbi ja prae kuldseks.